Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Processos participatius - Processos participatius actius a Olesa de Montserrat

FORMACIONS EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA PER A PROFESSIONALS MAIG

Formacions per a professionals d’establiments minoristes d’alimentació, per dotar d’eines i facilitar la realització d’accions correctores amb l’objectiu de garantir unes pràctiques d’higiene i manipulació d’aliments que garanteixin un adequat control sanitari dels establiments alimentaris.

  • 12/05/2025 de 17 a 19 h - Bones pràctiques per a establiments minoristes

  • 19/05/2025 de 17 a 19 h - Autocontrols obligatoris i al·lèrgens per garantir la seguretat alimentària

Formació per a professionals

Curs gratuït. Places limitades

* Els camps obligatoris estan marcats amb un asterisc
El camp no pot estar en blanc
El camp no pot estar en blanc
El camp no pot estar en blanc

Recorda!!!

Has de contestar totes les preguntes marcades amb asterisc i clicar per acceptar els termes que figuren a continuació, per tal que ens arribi la teva resposta.
Una vegada s'hagi enviat. t'apareixerà el missatge: Ja has respost.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir