Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Resultats de la participació

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya sol·licita a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat la proposta de les dues festes locals del nostre municipi per a l’any 2024, que no poden escaure’s en diumenge ni en cap dels dies de festa oficial. Des del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, com cada any, s'han de comunicar a la Generalitat de Catalunya els dos dies festius que tria el municipi per l'any següent, per la qual cosa s'obre la participació a la ciutadania per escollir la proposta que es portarà al Ple Municipal.

La voluntat de l'Ajuntament és que la ciutadania del municipi participi en la presa de decisió d’aquestes festes locals del nostre municipi per a l’any 2025, que tradicionalment es fan pels volts de Santa Oliva, patrona del municipi i Festa Major.

Respecte a les festes locals 2025, Santa Oliva és el dia de la Patrona i, per ja tant es considera que aquest dia ha de ser festiu i ja no s’ha passat a participació ciutadana.

Respecte el segon dia a escollir, s’ha obert un procés participatiu per escollir entre dilluns 23 i dimecres 25 de juny de 2025 obert a entitats, comerços i botigues i empreses locals i ciutadania en general que esculli entre les dues dates.

En quant a la ponderació, el Departament de Promoció Econòmica ha establert la següent: Les dates triades pels comerços i botigues, l’associació de botiguers i les empreses d’Olesa de Montserrat tindrà un pes específic de 3, la resta tindrà un valor d’1.

El procés ha estat obert a la participació del 5 al 19 de juliol de 2024 , de 12 a 12 respectivament,i s’ha publicitat l’enllaç a l’enquesta entre entitats, comerços i botigues i empreses locals i ciutadania en general.

En quant a la participació:



Fetes les ponderacions establertes en el procés, en resulta:

Altres informacions del perfil de les persones participants:

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir