Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Processos participatius - Processos participatius actius a Olesa de Montserrat
La selecció de propostes es regeix per les següents normes:

  • Pots donar suport a 10000 propostes.
  • Pots crear fins a 1000 propostes.
  • Cada proposta pot acumular més de suports

Nova recepta ràpida i deliciosa: Ensaladilla Russa

Avatar: Participant eliminada Participant eliminada
Nova recepta ràpida i deliciosa: Ensaladilla Russa La Cristina Roig ens ha preparat un plat ple de sabor ideal per aquests dies de confinament. A nosaltres se'ns fa la boca aigua! Ingredients: - 300 grs o 2 patates bullides amb pell i tallades a dauets - 150 grs o 2 pastanagues ecològiques bullides - 75 grs de pèsols bullits (250-300 en baina) - 60 grs de tonyina en conserva - 130 grs de maionesa amb una mica d'oli de la tonyina i una culleradeta de mostassa a l'antiga - 16 olives farcides - Bastonets de pa cruixent per acompanyar Elaboració: 1- Rentem molt bé les patates i les posem a bullir amb aigua freda i una mica de sal. Jo també hi poso unes quantes baines dels pèsols, li donen molt gust i així les aprofito (la resta no les llenceu si feu caldo les podeu utilitzar). 2- Quan arrenca el bull afegim la pastanaga pelada sencera. Deixem bullir uns 20 minuts fins que punxem i veiem que està tou. 3- Amb una mica de l'aigua de la cocció anterior bullim els pèsols durant uns 5-7 minuts. En el meu cas, eren pèsols collits el dia anterior i, per tant, eren molt tendres. Amb 5 minuts d'ebullició n'hi havia prou. 4- Pelem la patata i la tallem a dauets. Amb la pastanaga fem el mateix. 5- Barregem tots els ingredients menys les olives que les utilitzem per decorar. 6- Emplatem i ja estarà llest per menjar! Bon profit! https://www.facebook.com/TurismeBaixLlobregat
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir