Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Processos participatius - Processos participatius actius a Olesa de Montserrat
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Una vegada analitzada la proposta en relació al compliment de les bases vigents i la convocatòria i feta la sessió de valoració amb la Comissió Ciutadana, la seva proposta passa a la fase de votació ciutadana, que tindrà lloc entre el 9 i el 17 de desembre, ambdós inclosos.
Tot i així li fem arribar la següent informació:
- S'agrupa amb altres propostes similars: 19889, 21309, 21251, 21298, 21307, 21311
- Fins a esgotar pressupost

Arbrat, jardineres penjades i jardins verticals

Avatar: Núria Núria Acceptada
1.- Títol de la proposta: Plantar arbres, col.locar jardins verticals i jardineres penjants.

2.- A on es faria? En tots els carrers del centre d'Olesa, en les façanes d'edificis públics (no històrics), parets i reixes públiques.

3.- En què consisteix? En replantar o substituir els arbres petits o morts per tal de proporcionar més ombres, plantar-ne de nous allà on sigui possible i allà on no es pugui, substituir les pilones de tots els carrers, aprofitant els orificis ja fets, per eixamplar-los i plantar algun tipus d'arbre apropiat. On no hi hagi, col.locar jardineres penjades, en les façanes d'edificis públics (no històrics) fer-hi jardins verticals i en parets i reixes públiques habilitar petits parterres.

4.-Per què creus que aquesta inversió és necessària? Ens cal per compensar l'excés d'asfalt i ciment. També per fer un entorn més naturalitzat i saludable on cada any s'intensifiquen els períodes de calor.

5.- Els destinataris directes seran? Pel Conjunt de tota la ciutadania

6.- El cost aproximat: 50.000

7.- Altra informació: A part del cost material de jardineres verticals, arbres i flors ornamentals, caldrà tenir en compte el manteniment de rec aprofitant l'aigua no potable subterrània.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir